Despre noi

 

Pentru noi vorbesc cei peste 50 de clienti care au parte de o contabilitate fara cusur, dar si cei peste 19 ani de existenta pe piata din Romania. Gandeste-te doar la asta: cum puteam rezista pe aceasta piata 19 ani, daca serviciile noastre nu erau fara cusur? Vrei si tu sa faci parte din elita celor putini care au de castigat in urma exccelentei in contabilitate? Atunci contacteaza-ne acum pentru a ne cunoaste direct si pentru a iti oferi consultanta gratuita.

Ce putem face pentru tine si pentru compania ta? Servicii complete financiar-contabile, optimizare fiscala, audit intern si audit financiar, organizarea si conducerea evidentei contabile, servicii de resurse umane si de salarizare.
Esti PFA? Te asteptam. Vei economisi timp, adica bani pentru tine, lasandu-ti contabilitatea pe mainile noastre.

Contacteaza-ne

 

Dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul profesionist in care Firma de Conta  coordoneaza activitatile contabile ale companiei noastre.
Recomandam Firma de Conta ca fiind un colaborator de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
De asemenea recomandam Firma de Conta pentru cei care nu vor doar niste roboti in contabilitate, ci pentru cei care isi doresc sa aiba propria echipa de consultanti care sa vina intotdeauna cu solutii.
Va multumim ca existati si ca reusiti sa aveti profesionalismul companiilor de talie mondiala.

 

 

365

Cine iti va sta tot timpul la dispozitie, 24/24, 7/7, 365/365? O echipa formata din peste 15 de experti (experti contabili, consultanti fiscali, auditori financiari) din toate domeniile, instruiti si formati in continuu, special pentru a asigura excelenta contabilitatii tale.

Excelenta in contabilitate = decizii de succes

Tu ce alegi?

Calculator tarifar