Idei de afaceri cu investitii mici

In ziua de azi, din ce in ce mai multe persoane tinere si dinamice vor sa renunte la locul lor clasic de munca si sa isi demareze propria afacere. Problema apare atunci cand vine vorba despre domeniul pe care urmeaza sa si-l aleaga. Multi dintre ei nu au idei ce necesita investitii mici. Pentru a optimiza investitiile, contabilitatea eficienta este foarte importanta. Iata o lista de idei de afaceri ieftin de implementat:

 

1. Servicii de recrutare

O afacere ce se ocupa de servicii de recrutare este o idee foarte buna. Iti poti lansa propria firma ce se ocupa cu recrutarea de personal pentru companii. Ai nevoie doar de o baza de date cu candidati potriviti. Tot ce trebuie sa faci este sa propui un candidat potrivit unei companii si poti sa castigi bani din asta.

 

 2. Organizare de evenimente

In orasele mari, petrecerile si evenimentele au devenit parte din cultura. Daca traiesti intr-un oras activ si ti-ai propus sa iti lansezi o afacere cu investitii mici, organizarea evenimentelor este o idee foarte buna.

 

3. Servicii in social media

Social media ocupa un rol tot mai important in cadrul unei afaceri. Din ce in ce mai multe companii cauta specialist care sa le ofere servicii legate de social media. Ti-ai putea planifica sa-ti creezi o afacere in acest domeniu, care sa se ocupe de postarea a diverse articole pe bloguri, pe paginile de Facebook ale companiilor, pe LinkedIn sau twitter.

 

4. Traduceri

Din ce in ce mai multe companii tind sa functioneze pe plan international si incep sa aiba probleme legate de limba in care doresc sa comunice. Un serviciu de traduceri este necesar pentru a interpreta diverse documente. Poti lucra tu insuti ca traducator (in cazul in care esti specilalizat si vorbesti fluent vreo limba straina) sau poti angaja unul. In orice caz, aceasta este o afacere ce promite in viitor si necesita investitii mici.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Read previous post:
Tipuri de contabilitate

Contabilitatea este o profesie vasta si dinamica si se adapteaza in mod constant la nevoile specifice si variate ale utilizatorilor...

Close