Top 5 beneficii pentru angajarea colaboratorilor

 

Te gandesti ce avantaje ai putea avea daca ai recurge la angajarea colaboratorilor? Te intrebi daca e o idee buna? Iata top 5 beneficii care vin din angajarea acestora:

 

  1. Flexibilitate

Flexibilitatea unui contract inseamna ca poti inrola un angajat pentru orice perioada de timp, de la un proiect de cercetare de doua saptamani, la dezvoltarea si lansarea unui website ce se poate intinde pe o perioada de sase luni. Poti angaja un colaborator atat cu titlu temporar cat si continuu. Acest lucru este ideal pentru proiecte pe termen scurt, in special atunci cand acestea nu sunt atat de consistente sau sunt sporadice. Asta inseamna ca nu trebuie sa aduci un angajat cu norma intreaga atunci cand nu ai de lucru pentru acesta pe termen lung, lucru care elimina, de asemenea, nevoia de a reduce personalul atunci cand lucrurile nu merg prea bine.

 

  1. Economii de costuri

Colaboratorii  inseamna o economie de costuri pentru compania ta in mai multe moduri  – de la reducerea „deseurilor” la minimizarea cheltuielilor. Ia in considerare urmatoarele lucruri:

  • Nu exista costuri cu vacantele, concediile medicale sau orele suplimentare;
  • Fara costuri pentru asigurari sau alte cheltuieli cu angajatii;
  • Reducerea costurilor complementare, cum ar fi cu echipamentele electronice si softurile pentru acestea;
  • Avantaje fiscale – colaboratorii isi platesc singuri taxele.

 

  1. Motivatia

Un colaborator vine deja cu stimulente pentru a livra munca de calitate si timpi redusi pentru aceasta – asta pentru ca fiecare persoana care desfasoara activitati independente stie ca fara munca sau cu munca insuficienta nu primesti bani. In cazul colaboratorilor este si mai putin probabil sa ai de a face cu lenea sau cu lipsa poftei de munca. In plus, recomandarile sunt painea si sarea pentru afacerile unui colaborator. Acesta este auto-motivat sa indeplineasca sau sa depaseasca asteptarile, din cauza faptului ca asta inseamna ca el sa primeasca in continuare de munca.

 

  1. Specializarea

Colaboratorii isi imbunatatesc constant aptitudinile pe masura ce incep proiecte noi si castiga noi experiente. Aceasta functioneaza ca un alt beneficiu pentru tine – cand angajezi un lucrator temporar pentru a face contabilitate, design, copywriting, munca in general sau orice alt tip de ajutor, tu castigi experienta unei persoane care se concentreaza in special pe dezvoltarea acelui set de aptitudini.

 

  1. Perspective noi

Colaboratorii ofera un beneficiu nepretuit companiilor care ii angajeaza – perspective noi. Gandeste-te la toate metodele pe care companiile le folosesc pentru a produce idei noi. Folosind colaboratorii, poti castiga cu usurinta idei noi si perspective doar prin adaugarea de noi voci echipei tale.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Read previous post:
Vinzi servicii? Gandeste-te la pret, nu la salarii!

Milioane de intreprinderi mici vand servicii personale cum ar fi: consultanta, dezvoltare de site-uri web sau servicii de curatenie, in...

Close