Unul dintre angajatii tai vrea sa isi schimbe jobul?

O companie care este constienta de faptul ca cea mai importanta resursa a sa este reprezentata de oameni, stie si faptul ca fiecare angajat aduce o anumita valoare si este nevoie de el in organizatie. Ei bine, chiar daca acesta vrea sa plece din diverse motive, pentru a incerca sa il pastrezi sau sa il inlocuiesti, trebuie sa stii ca acesta se pregateste sa demisioneze.

Cum iti dai seama ca un angajat se pregateste sa plece? Iata o serie de sase semne care iti spun acest lucru.

Productivitate redusa

Un angajat care nu mai vrea sa ramana in compania ta va avea, de cele mai multe ori, rezultate mult mai proaste decat in perioada trecuta. In plus, s-ar putea ca acesta sa intarzie, sa isi lungeasca pauza de masa, sa stea cu ochii pe pereti si asa mai departe. Fii atent acestor aspecte!

Imbracaminte office

Daca la tine in companie oamenii se imbraca lejer si stii ca angajatul X venea imbracat in blugi si tricou, iar, dintr-o data, apare in tinute office, ar fi cazul sa te intrebi daca nu cumva trebuie sa mearga la alte interviuri.

Izolarea

Iti aduci sigur aminte ca angajatul respectiv profita de orice pauza pentru a socializa, dar, acum, sta singur si vorbeste la telefon? Isi acopera gura cand vorbeste? Atunci ar trebui sa iti pui semne de intrebare.

Schimbare atitudinala

De ceva vreme, angajatul se plange de orice? Sau, dimpotriva, desi inainte venea tot timpul cu idei si feedback, dar acum nu mai comunica? Atunci s-ar putea sa nu ii mai pese, iar atentia lui sa fie acordata altor aspecte.

Cereri neobisnuite

Dintr-o data, un angajat suna dimineata si spune ca nu se poate ridica din pat? Trebuie sa ajunga sa isi ia copiii mai devreme de la gradinita cam des? Ajunge cu o ora mai tarziu pentru ca a fost traficul greu? Gandeste-te la ce face, de fapt, cu timpul respectiv.

Schimbari importante de viata.

De foarte multe ori, anumite schimbari majore din viata cuiva vin cu schimbarea locului de munca. Aici se incadreaza atat evenimentele fericite, cat si cele neplacute. Spre exemplu, daca un angajat sa casatoreste, poate noul cuplu vrea sa plece sa isi ia viata de la zero in alt oras.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Read previous post:
TOP 25 motive pentru care investitorii te pot respinge

Pe baza raspunsurilor date de investitorii de top din toata lumea, cercetatorii au realizat o lista de 25 de motive...

Close