Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.firmadeconta.ro cu toate subdomeniile lui.

Site-ul este operat de societatea Documents Storage Solutions SRL, cu sediul in Str. Aviatorilor nr. 3, Corbeaca, Ilfov inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/2900/2009. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul www.firmadeconta.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Documents Storage Solutions SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email suport.clienti @firmadeconta.ro

Mod functionare

Cererile de oferta sau cererile de produse de consultanta efectuate pe site-ul www.firmadeconta.ro si toate site-urile conexe sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii.

In urma finalizarii cu succes a unei cereri online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata primirea acestei solicitari. Urmeaza emiterea unei oferte, sau a unei facturi proforme dupa caz. In urma achitarii proformei si a transmiterii tocumentelor necesare efectuarii lucrarilor contabile sau de consultanta finaciara sau fiscala, sedintele de consultanta se vor programa in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data primirii documentelor.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de servicii de contabilitate, personal salarizare, consultanta fiscala, analiza financiara si audit DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Plata prin ramburs

Livrarea se face prin curier rapid. Toate comenzile efectuate in cursul zilei pana in ora 14:00 vor fi predate firmei de curierat Fan Courier in aceeasi zi, livrarea efectuandu-se in termen de 24-48 ore (1-2 zile lucratoare, exceptie facand zilele libere legale sau conditii meteorologice extreme). Dupa predarea plicului / coletului catre firma de curierat, cumparatorul primeste instiintare pe adresa de mail introdusa in momentul lansarii comenzii, cu numarul de expeditie alocat de sistemul firmei de curierat.

Taxa de transport

Taxa de transport este suportata exclusiv de client, in urma alegerii personale a acestei modalitati de livrare si de plata si este in valoare de 15 lei atat pentru Bucuresti, cat si pentru zonele limitrofe*.

*zone ce fac parte din raza de acoperire a Fan Courier Express SRL, care pot fi modificate unilateral de aceasta. Exceptie fac zonele din afara ariei de acoperire Fan Courier, pentru care se percepe taxa pe kilometru suplimentar de la cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier din zona respectiva, caz in care veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre un operator DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL pentru instiintare.

Returnarea contravalorii sedintelor de consultanta

www.firmadeconta.ro este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona servicii de consultanta si analiza finaciar contabila, servicii de contabilitate, expertiza contabila,  servcii de personal salarizare efectuate de DOCUMETNTS STORAGE SOLUTIONS SRL. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu serviciile respective revine prestatorului. Aceasta îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de servicii pentru eventualele întarzieri, amânari, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu sedintele rezervate prin platforma www.firmadeconta.ro, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau in alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația in materie, precum şi pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate in organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

Sumele achitate prot fi returnate numai cu respectarea condiţiilor contractuale pentru servciile recurente sau prin exprimarea scrisa in termen de 24 de ore de la finalizarea sedintei de consultanta daca aceasta prevede respectarea garatiei de satsfactie si in nici un caz ulterior acestui termen.

Nota de informare privind protectia datelor personale  

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL, cu sediul in str. Aviatorilor nr. 3, Com. Corbeanca, jud. Ilfov  sau prin e-mail la adresa: suport.clinenti@ firmadeconta.ri

Limitarea răspunderii

DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, DOCUMENTS STORAGE SOLUTIONS SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se emit facturi proforme urmate de facturi fiscale in urma achitarii sumelor in conturile indicate pefactuar proforma. Solicitarea facturii trebuie sa contina: numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).